Predmet: Vještine upravljanja radom na daljinu za HR menadžere i menadžerice te ostale relevantne stručnjake i stručnjakinje

Željeli bismo Vas obavijestiti o sudjelovanju HR Centra u projektu iz   programa ERASMUS+ pod nazivom REMOWA. Projekt uključuje istraživanje i dokumentiranje uočenog nedostatka vještina upravljanja radnom snagom prilikom rada na daljinu te razvitak odgovarajućih otvorenih obrazovnih sadržaja (en. Open Educational Resources – OERs), kao i online edukacije namijenjene kontinuiranom profesionalnom razvoju HR stručnjaka/inja, trenera/ica, supervizora/ica, konzultanata/ica, menadžera/ica i voditelja/ica timova.

HR Centar sudjeluje u prikupljanju i analizi  znanja, vještina, stavova i kompetencija potrebnih za upravljanje radnom snagom na daljinu.  U daljnjem dijelu projekta pružit će HR savjetodavnu ekspertizu  kroz pružanje primjera iz poslovne prakse i  dodatnih resursa za kreiranje i provođenje masovnog otvorenog internetskog tečaja (en. Massive Open Online Course – MOOC-a).

Glavni cilj REMOWA projekta je dokumentiranje potrebnih vještina za upravljanjem radnom snagom na daljinu, koje pridonosi poboljšanju i boljem razumijevanju općenitog procesa  prikupljanja informacija o vještinama  na razini EU. Također, projekt će definirati ishode učenja koji će poslužiti kao baza za razvoj nastavnog plana i edukacije  iz područja upravljanja radom na daljinu za HR stručnjake/inje. Edukacija je dio je  kontinuiranog stručnog obrazovanja i osposobljavanja (Continuous Vocational Education and Training – C-VET) te će kao takva proći vrednovanje od strane struke. Namjera je takvim tečajem stvoriti gotove alate koji će  pružati potporu u radu HR struci.

Konzorcij projekta REMOWA razvit će nastavni plan i program a svi obrazovni resursi očekuju se u narednim mjesecima. Važno je napomenuti da će svi obrazovni resursi (tj. nastavne jedinice, obrazovni materijali, priručnici) biti besplatno dostupni za nekomercijalnu upotrebu u obliku masivnog otvorenog internetskog tečaja (en. Massive Open Online Course – MOOC).

Sve dodatne informacije možete pronaći u priloženoj prezentaciji.

Slobodno nas kontaktirajte ili posjetite stranicu projekta, na kojoj možete pronaći ponudu trenutno dostupne edukacije i kalendar nadolazećih događanja.

Srdačan pozdrav,

HR Centar Team REMOWA-Digital-presentation

 

Izradu Internet stranice je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost udruge

“Strukovna Udruga djelatnika u upravljanju ljudskim resursima – Centar HR”

Partneri

Login

Zaboravili ste lozinku