Predsjednik Udruge – Saša Jurković

sasa_jurkovicSaša Jurković po zanimanju je ekonomist poduzetništva, a u području ljudskih resursa se nalazi već 18 godina, većinom na upravljačkim funkcijama tvrtki. Trenutno radi kao konzultant i mentor zaposlenicima i upravama tvrtki.

Paralelno uz svakodnevne dužnosti završio je EMBA program, educirao se u Londonu na CIPD-u gdje je stekao certifikat za regrutaciju i selekciju te IMD u Lausanne na temu leadershipa. Čest je govornik na okruglim stolovima, predavanjima i radionicama iz područja ljudskih resursa. Idejni je začetnik raznih inicijativa za unaprjeđenje ljudskih resursa u Hrvatskoj.

Glavni je pokretač, a od 2011. i predsjednik Udruge HR Centar – Strukovne Udruge djelatnika u upravljanju ljudskim resursima, koja za cilj ima promicanje, razvitak i unaprjeđenje ljudskih resursa u Hrvatskoj.

Dopredsjednik za financije – Igor Kovač

ikovac

Posljednjih desetak godina intenzivno se bavi područjem upravljanja ljudskim potencijalima. Operativna i organizacijska iskustva stječe u hrvatskom okruženju, kao i u drugim kulturalnim okvirima – posebice kroz razvijanje, oblikovanje i uspostavljanje operativnih HR sustava (planiranje i razvoj karijere, planiranje menadžerske sukcesije, praćenja radne i menadžerske uspješnosti ispitivanje i oblikovanje organizacijske kulture i klime) i potpornih alata za povezivanje, praćenje i podršku HR funkciji (sustav upravljanja kvalitetom, poslovno-informacijski sustavi).Tijekom višegodišnje kliničke prakse stjecao je i iskustva te specijalistička znanja vezana uz psihodijagnostiku, savjetovanje i terapijski rad s grupama te pojedincima. Potom je na poziciji odgovorne osobe za područje zapošljavanja i razvoja kadrova u Podravki d.d. radio na izgrađivanju i implementaciji sustava regrutiranja i selekcije, stručnog i menadžerskog usavršavanja te upravljanja karijerama i menadžerske sukcesije. Aktualno radi kao menadžer za upravljanje ljudskim resursima u tvrtki Assa Abloy.

Diplomirao je psihologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Kontinuirano unapređuje i nadograđuje znanja jačajući svoju stručnu i menadžersku kompetentnost kroz različite oblike edukacije u Hrvatskoj i inozemstvu – dvogodišnji program Podravkine menadžerske akademije napravljen u suradnji s Ekonomskim fakultetom u Zagrebu, programi u organizaciji IEDC Bled School of management i MCE Brussels, programi vezani uz projektni menadžment i upravljanje kvalitetom.

Dopredsjednik za članstvo – Josip Marinković

Josip MarinkovićJosip Marinković po zanimanju je diplomirani inženjer grafičke tehnologije. Do završetka studija aktivno se bavio plivanjem te kao kapetan Zagrebačkog plivačkog kluba ostvario prve korake u upravljanju ljudskim potencijalima. Nakon studija profesionalnu karijeru započinje u području marketinga i prodaje. U svijet upravljanja ljudskim potencijalima profesionalno ulazi 2008. godine kao izvršni direktor start-up agencije za posredovanje u zapošljavanju. Iskustvo u području upravljanja ljudskim potencijalima nastavio je stjecati kao HR konzultant u IT kompaniji te kao voditelj ljudskih potencijala u SOS Dječjem selu Hrvatska.

Aktivan je član HR Centra od samih začetaka Udruge. Pokreću ga poslovna okruženja koja pružaju mogućnost kontinuiranog učenja te gdje timski duh i vrijednosti tvrtke podržavaju pojedince u želji za napretkom i preuzimanjem aktivne uloge.

Izvršni Dopredsjednik za projekte – Ines Bokan

Profesionalnu karijeru počinje s radom u jednoj od vodećih banaka u Hrvatskoj tijekom kojeg stječe dodatna iskustva i kompetencije u radu s visokovrijednim klijentima. Zaposlenjem na posao.hr stjecala je iskustva iz područja ljudskih resursa te se usavršavala kroz brojne edukacije. Nakon iskustva u korporativnoj prodaji jedne od vodećih telekomunikacijskih tvrtki u Hrvatskoj, trenutno karijeru nastavlja kao Talent Partner u tvrtki Oradian.

Vodila je projekte u organizaciji posao.hr, a između ostalih bila je voditelj projekata HR Summit – najrelevantnijeg okupljanja stručnjaka iz upravljanja ljudskim resursima, nagrade za najboljeg HR menadžera godine – Prometej i Mladi potencijali HR-a.

Aktivna je članica strukovne udruge djelatnika u upravljanju ljudskim resursima – HR Centar gdje obnaša funkciju Izvršnog dopredsjednika za projekte. Prošli mandat je obnašala funkciju Dopredsjednika za članstvo.
Organizira različite događaje za članove Udruge i zadužena je za operativno funkcioniranje Udruge.
Posebna područja interesa su joj poslovni networking i profesionalni razvoj.

Tajnik Udruge – Damir Delišimunović

damir_delisimunovicDamir Delišimunović diplomirao je na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te se zapošljava u odvjetničkom uredu Tušak Miletić. Pravosudni ispit položio je 1998. godine. Od 1999. – 2000. godine radio je kao odvjetnički vježbenik u odvjetničkom društvu Bogdanović, Dolički & Partneri, u Zagrebu, a od 2000. godine do 2006. godine kao odvjetnik u istom odvjetničkom društvu.

Od mjeseca listopada 2006. godine odvjetničku praksu nastavlja u vlastitom odvjetničkom uredu. Bavi se građanskim pravom, trgovačkim pravom i posebno radnim pravom.
Član je udruge Centar HR od samog osnutka i stalni predavač na seminarima i savjetovanjima koje organizira udruga.

Partneri

Login

Zaboravili ste lozinku