Podcast - HR prakse koje moramo mijenjati

Podcastom koji otkriva što ‘nova stvarnost’ predstavlja HR stručnjacima, HR Centar nastavlja dijeliti dobre prakse kako bi i u vremenima koja su daleko od standardnog poslovanja bio podrška i mjesto za zajednički rast. 

Redovni susreti HR Centra s njihovim članovima i svima željnima znanja iz područja HR-a na kratko su pauzirani. Razlog tome je situacija uzrokovana pandemijom koronavirusa, no protok znanja i informacija nije stao, dapače, samo je poprimio novu formu i preselio se u viralni svijet. Zbog praćenja aktualnosti i razmjene informacija HR Centar pokrenuo je serijal podcasta na kojima će se razmjenom iskustva pokušati odgovoriti na pitanja vezana uz najbolje HR prakse i prilagodbu novonastalim uvjetima u ova nova vremena. Prvi će se održati 27.5., potpuno je besplatan, a ulaznicu možete nabaviti ovdje.

Proglašenjem pandemije i uvođenjem mjera zaštite zakoračili smo u novu stvarnost u kojoj više ne vrijede stara pravila. Rad od kuće postao je dio te stvarnosti, a aktualan je čak i sada kada se sve naizgled vraća na normalno. Takav mehanizam postao je imperativ sigurnosti i brige za zaposlenika kojim su najbolje HR prakse dobile na značaju.


U skladu s aktualnom situacijom na tržištu rada i trenutku kada smo na klik do znanja HR Centar će podcastom naziva “Nova stvarnost – HR prakse koje moramo mijenjati” naglasak staviti upravo razmjenu iskustava i pokušati odgovoriti na pitanja koja se tiču prilagodbe HR praksi na novonastale uvjete, ali i razjasniti koje su to pravne regulative rada od kuće na koje niti jedan poslodavac ne smije zaboraviti!


Gosti podcasta su Mirjana Grbić (Erste Group Card Processor) i Tina Miličić (Atlantic Group) kao predstavnice struke koje će nam približiti dobre prakse iz svojih organizacija, te Damir Delišimunović, odvjetnik specijaliziran za područje radnog prava. Podcast vodi Maja Marković Mileusnić, direktorica tvrtke aFun2Do World i redovita predavačica na Sveučilištu Vern. 


Podcast je namijenjen svima zainteresiranima za razvoj HR praksi u novonastalim uvjetima te razvoj HR praksi nove generacije, a svi zaintereisrani pozvani su ujedno do 26.05. mailom na kontakt@hrcentar.hr poslati svoja pitanja i nedoumice koje će se uvrstiti u program podcasta.

Partneri

Login

Zaboravili ste lozinku