Podcast

Unatoč tome što samo 8% tvrtki vjeruje da je proces godišnjeg ocjenjivanja praksa vrijedna vremena i truda koji su im posvećeni, unatoč tome što nema dokaza da uloženo vrijeme i angažman uistinu dovodi do povećanja radne učinkovitosti zaposlenih i unatoč tome što taj birokratski ritual iz dna duše preziru i procjenjivači i procjenjivani – postupak godišnjeg ocjenjivanja ostaje bitno uporište i nezaobilazni dio svakog HR ekosistema koji drži do sebe.

Ipak, brojne organizacije već godinama traže alternativu godišnjem ocjenjivanju, a nije riječ samo o hi-tech tvrtkama već tu ima i sektora poput bankarstva, savjetovanja ili proizvodnje, koje se u HR svijetu i ne smatraju ‘avangardom’. Loša vijest je da, iako postoji velika potreba za reformom sustava za upravljanje učinkom, ostaju neka naslijeđena ograničenja koja će u konačnici ugroziti sposobnost organizacija da uistinu poboljšaju učinak, produktivnost i motivaciju zaposlenika.

O manjkavostima postojećih sustava, mogućim alternativnim rješenjima i pretpostavkama za njihovu implementaciju razgovarat ćemo u podcastu HR Centra u četvrtak, 22. listopada 2020. s početkom u 15:00 sati.

Otvorit ćemo niz pitanja – tko je prvi odgovoran za upravljanje učinkom zaposlenih, kako se (de)motivira vrhunski radni učinak te kroz kakav organizacijski ‘okvir’ se ostvaruju najbolji poslovni rezultati.

Naši sugovornici ovaj put biti će:

  1. Martina Roša, direktorica Ljudskih resursa Jamnica Plus,
  2. Dunja Firšt, direktorica Ljudskih resursa Kaufland,
  3. Magdalena Gligora, direktorica Ljudskih resursa ASSECO SEE,
  4. Goran Ferić, voditelj Upravljanja učinkom i nagrađivanjem Hrvatske poštanske banke.

Moderator podcasta i ovaj put je Marino Miloš (Plus HR Consulting).

Prijave za praćenje podcasta otvorene su na linku.

Podcast je za članove udruge HR Centar besplatan, a za ne-članove cijena iznosi 50kn+PDV. Link za sudjelovanje biti će poslan nakon prijave, a snimka će biti poslana samo prijavljenima, te neće biti javno dostupna.

Partneri

Login

Zaboravili ste lozinku