mladipotencijali_logoDragi članovi,

Udruga HR Centar u suradnji s posao.hr je i ove godine odlučila nagraditi mlade talentirane ljude koji svojim zalaganjem i trudom značajno utječu na poslovanje HR Odjela u svojim kompanijama iako nisu na vodećim funkcijama. Ovim priznanjem želi se ukazati na vrsne mlade ljude koji pokazuju potencijal da bi jednog dana mogli izrasti u vrhunske HR stručnjake.
Uspjeh Odjela ljudskih resursa nije uspjeh samo voditelja, već i kolega koji su operativno uključeni u sve procese Odjela te vas pozivam da im odamo i javno priznanje za njihov kvalitetan rad, trud i zalaganje.

Nominirajte svoje kolege i suradnike za priznanje Mladi potencijali HR-a!

Nagradit će se najbolja tri predložena kandidata, a kandidate mogu nominirati njihovi rukovoditelji najkasnije do 22. veljače 2016.
Uvjete nominacija i nominacijski obrazac možete pročitati na linku http://www.posao.hr/hr-next-generation/nominacije

Nagrade za priznanje Mladi potencijali HR-a i za najboljeg HR Managera godine Prometej će se uručiti na 9. HR Summitu koji će se održati 20. i 21. svibnja 2016. u Le Meridien Lav hotelu u Splitu. Tema 9. HR Summita je “HR za poduzetništvo: Ključna poluga razvoja ili …?!”, a više informacija pročitajte na www.hrsummit.hr

Svi članovi (koji plaćaju članarinu) ostvaruju popust 10% na cijenu kotizacije.

Vidimo se u Splitu!

Partneri

Login

Zaboravili ste lozinku