eapm_logoValencija, 23. listopada 2015. – Na 27.  kongresu Europskog udruženja za upravljanje ljudskim potencijalima (EAPM – European Association for People Management) koji je održan u  Španjolskoj, Strukovna udruga djelatnika u upravljanju ljudskim resursima – HR Centar primljena je u punopravno članstvo EAPM-a.

Time je najrelevantnija HR udruga u Hrvatskoj dobila pristup profesionalnom usavršavanju, suradnji i razmjeni iskustava s europskim kolegama iz područja upravljanja ljudskim resursima.

U svibnju 2013. godine na EAPM Delegate Assembly u  Firenzi, predsjednik HR Centra g. Saša Jurković, predstavio je rad Udruge te smo ušli u proces monitoringa za članstvo. Vodstvo HR Centra zahvaljuje mentoru, Slovenskoj kadrovskoj zvezi na podršci i prenesenom znanju i iskustvu.

EAPM  je krovno udruženje nacionalnih organizacija koje okupljaju HR stručnjake. Udruženje potiče razmjenu iskustva svojih članova, ali i također potiče suradnju i sa ne-europskim organizacijama. Osnovano je 1962. godine udruživanjem stručnih organizacija i institucija iz Francuske, Njemačke, Švicarske i Ujedinjenog Kraljevstva. Trenutno uz Hrvatsku, EAPM okuplja udruženja iz još  čak 29 europskih zemalja, i to iz:  Austrije, Belgije, Bugarske, Cipra, Danske, Estonije, Finske, Francuske, Grčke, Irske, Italije, Latvije, Litve, Mađarske, Makedonije, Malte, Nizozemske, Norveške, Njemačke, Portugala, Rumunjske, Rusije, Slovačke, Slovenije, Španjolske, Švedske, Švicarske, Turske i Ujedinjenog Kraljevstva.

Iznimna nam je čast da je EAPM prepoznao rad HR Centra i zalaganje za struku upravljanja ljudskim resursima te se radujemo budućoj međunarodnoj suradnji.

 HRCentar_EAPM_Firenza_05_2013HRCentar_EAPM_May2013 (3)HRCentar_EAPM_May2013 (1)HRCentar_EAPM_May2013 (2)

Partneri

Login

Zaboravili ste lozinku