felkel-hr-summitZagreb, 16. siječnja – Ocjenjivački odbor strukovne nagrade HR Manager Godine objavio je početak nominacija za ovu jedinstvenu nagradu koja se dodjeljuje najboljem HR profesionalcu.

Pozivamo vas da u razdoblju do 12. veljače 2018. nominirate one HR Managere (m/ž) za koje smatrate da su značajno utjecali na razvoj funkcije upravljanja ljudskim resursima. Kandidate mogu nominirati njihovi nadređeni, menadžeri iz drugih djelatnosti te HR Manageri iz drugih tvrtki. Kandidate možete nominirati isključivo putem linka http://www.summithr.org/prijava-nominacije-za-nagradu-hr-manager-godine/.

Najboljeg HR Managera Godine izabrat će Ocjenjivački odbor sastavljen od priznatih teoretičara i praktičara iz HR struke. Izbor HR Managera Godine jedinstvena je nagrada u Hrvatskoj, a cilj izbora jest ukazati svima na važnost funkcije ljudskih resursa u kompanijama te istaknuti najbolje profesionalce. Dobitnica nagrade za najboljeg HR Managera za 2016.godinu bila je gđa Marija Felkel iz Hrvatskog telekoma.

Glavni kriteriji za odabir najboljeg HR Managera Godine usmjereni su na dostizanje organizacijskih ciljeva i pozicioniranje funkcije upravljanja ljudskim resursima kao strateškog partnera menadžmenta u ostvarenju poslovnih ciljeva. Među kriterijima su ujedno i razvoj sustava ili modela na HR području koji doprinose učinkovitosti organizacije, promoviranje funkcije upravljanja ljudskim resursima unutar i izvan organizacije te kontinuirano jačanje vlastite i kompetentnosti svojih suradnika.

Unaprijed zahvaljujemo na nominaciji za najboljeg HR Managera Godine i vjerujemo da će nagrada i ovaj put otići u ruke osobi koja je u protekloj godini, prema definiranim kriterijama i u hrvatskim okvirima pokazala najznačajniji doprinos na području upravljanja ljudskim resursima.
Dodjela nagrade održat će se tijekom održavanja 11. HR Summita.

Više informacija pročitajte na http://www.summithr.org/hr-manager-godine/ i http://www.summithr.org/

Partneri

Login

Zaboravili ste lozinku