summit_2016Ovogodišnje regionalno okupljanje Human Resources profesionalaca, HR Summit, održava se pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Deveta po redu konferencija HR Summit, koja okuplja profesionalce i stručnjake u upravljanju ljudskim resursima, ove će se godine održati 20. i 21. svibnja 2016. u Splitu (Hotel Le Méridien Lav) te se i ove godine održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, gđe. Kolinde Grabar-Kitarović.

Tema ovogodišnjeg HR Summita je ‘HR za poduzetništvo: Ključna poluga razvoja ili…?!’ kojom će se prenijeti iskustva vlasnika tvrtki, članova Uprava te njihovih HR menadžera u prepoznavanju potrebe uvođenja HR ustroja, postavljanje i primjenu HR modela, kao i razvoj istog u skladu s vrijednostima tvrtke. I ovogodišnja podrška HR Summita putem visokog pokroviteljstva predsjednice gđe. Grabar-Kitarović, dokaz je da razvoj HR struke čini vrlo važan element gospodarskog rasta i razvoja Hrvatske.

Kako ostvariti poslovne ciljeve, a istodobno uspješno upravljati timom i pojedincima koji značajno doprinose ostvarenju tih ciljeva? Odgovori na ova pitanja postaju ključni brojnim poduzetnicima, dajući im smjer koji trebaju slijediti kako bi unaprijedili poslovanje i ostvarili rast na tržištu.

HR Summit će okupiti oko 200 stručnjaka iz područja upravljanja ljudskim resursima, a dodijeliti će se i jedinstvena nagrada “Prometej” za najboljeg HR Managera za 2015. godinu.

Program Summita dodatno će obogatiti svakodnevna, stvarna i primjenjiva iskustva stručnjaka iz upravljanja ljudskim resursima, kako bi se sudionicima prenijele ideje i uspješni primjeri pomoću kojih će poboljšati svoje poslovanje.

Dodatne informacije o 9. HR Summitu možete pročitati na službenoj stranici www.hrsummit.hr

Sudjelovanje na 9. HR Summitu možete prijaviti putem linka za prijavu.

Partneri

Login

Zaboravili ste lozinku