Predsjednik Udruge – Saša Jurković

sasa_jurkovicSaša Jurković po zanimanju je ekonomist poduzetništva, a u području ljudskih resursa se nalazi već 14 godina, većinom na upravljačkim funkcijama tvrtki. Trenutno obnaša funkciju Country Managera u tvrtki Benefit Systems, koja se bavi programima motivacije zaposlenika kroz bavljenje sportskim aktivnostima u programu MultiSport.

Paralelno uz svakodnevne dužnosti završio je EMBA program, educirao se u Londonu na CIPD-u gdje je stekao certifikat za regrutaciju i selekciju. Čest je govornik na okruglim stolovima, predavanjima i radionicama iz područja ljudskih resursa. Idejni je začetnik raznih inicijativa za unaprjeđenje ljudskih resursa u Hrvatskoj.

Glavni je pokretač, a od 2011. i predsjednik Udruge HR Centar – Strukovne Udruge djelatnika u upravljanju ljudskim resursima, koja za cilj ima promicanje, razvitak i unaprjeđenje ljudskih resursa u Hrvatskoj.

Dopredsjednik za financije – Igor Kovač

ikovac

Posljednjih desetak godina intenzivno se bavi područjem upravljanja ljudskim potencijalima. Operativna i organizacijska iskustva stječe u hrvatskom okruženju, kao i u drugim kulturalnim okvirima – posebice kroz razvijanje, oblikovanje i uspostavljanje operativnih HR sustava (planiranje i razvoj karijere, planiranje menadžerske sukcesije, praćenja radne i menadžerske uspješnosti ispitivanje i oblikovanje organizacijske kulture i klime) i potpornih alata za povezivanje, praćenje i podršku HR funkciji (sustav upravljanja kvalitetom, poslovno-informacijski sustavi).Tijekom višegodišnje kliničke prakse stjecao je i iskustva te specijalistička znanja vezana uz psihodijagnostiku, savjetovanje i terapijski rad s grupama te pojedincima. Potom je na poziciji odgovorne osobe za područje zapošljavanja i razvoja kadrova u Podravki d.d. radio na izgrađivanju i implementaciji sustava regrutiranja i selekcije, stručnog i menadžerskog usavršavanja te upravljanja karijerama i menadžerske sukcesije. Aktualno radi kao menadžer za upravljanje ljudskim resursima u tvrtki Assa Abloy.

Diplomirao je psihologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Kontinuirano unapređuje i nadograđuje znanja jačajući svoju stručnu i menadžersku kompetentnost kroz različite oblike edukacije u Hrvatskoj i inozemstvu – dvogodišnji program Podravkine menadžerske akademije napravljen u suradnji s Ekonomskim fakultetom u Zagrebu, programi u organizaciji IEDC Bled School of management i MCE Brussels, programi vezani uz projektni menadžment i upravljanje kvalitetom.

Dopredsjednik za članstvo – Antea Popović

Antea_Popovic_2016

Posljednjih 10 godina bavi se radom unutar područja ljudskih potencijala.
Nakon stjecanja diplome ih područja psihologije, certificirala se kao NLP majstor praktičar te HNLP coach. Trenutno pohađa postdiplomski specijalistički studij na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.
Radno iskustvo stječe kroz konzultantski posao te ga nastavlja kao voditelj ljudskih potencijala u proizvodno i prodajno orijentiranim organizacijama.
Aktivan je član udruge HR Centar, udruge HR profesionalaca, gdje obnaša funkciju izvršne dopredsjednice. Odgovorna je za koordinaciju mentorskog sustava te je suorganizator različitih događanja unutar udruge.

Izvršni Dopredsjednik za projekte – Ines Bokan

Profesionalnu karijeru počinje s radom u jednoj od vodećih banaka u Hrvatskoj tijekom kojeg stječe dodatna iskustva i kompetencije u radu s visokovrijednim klijentima. Zaposlenjem na posao.hr stjecala je iskustva iz područja ljudskih resursa te se usavršavala kroz brojne edukacije. Nakon iskustva u korporativnoj prodaji jedne od vodećih telekomunikacijskih tvrtki u Hrvatskoj, trenutno karijeru nastavlja kao Talent Partner u tvrtki Oradian.

Vodila je projekte u organizaciji posao.hr, a između ostalih bila je voditelj projekata HR Summit – najrelevantnijeg okupljanja stručnjaka iz upravljanja ljudskim resursima, nagrade za najboljeg HR menadžera godine – Prometej i Mladi potencijali HR-a.

Aktivna je članica strukovne udruge djelatnika u upravljanju ljudskim resursima – HR Centar gdje obnaša funkciju Izvršnog dopredsjednika za projekte. Prošli mandat je obnašala funkciju Dopredsjednika za članstvo.
Organizira različite događaje za članove Udruge i zadužena je za operativno funkcioniranje Udruge.
Posebna područja interesa su joj poslovni networking i profesionalni razvoj.

Izvršni Dopredsjednik za promidžbu – Josip Marinković

Josip MarinkovićJosip Marinković po zanimanju je diplomirani inženjer grafičke tehnologije. Do završetka studija aktivno se bavio plivanjem te kao kapetan Zagrebačkog plivačkog kluba ostvario prve korake u upravljanju ljudskim potencijalima. Nakon studija profesionalnu karijeru započinje u području marketinga i prodaje. U svijet upravljanja ljudskim potencijalima profesionalno ulazi 2008. godine kao izvršni direktor start-up agencije za posredovanje u zapošljavanju. Iskustvo u području upravljanja ljudskim potencijalima nastavio je stjecati kao HR konzultant u IT kompaniji te kao voditelj ljudskih potencijala u SOS Dječjem selu Hrvatska.

Aktivan je član HR Centra od samih začetaka Udruge. Pokreću ga poslovna okruženja koja pružaju mogućnost kontinuiranog učenja te gdje timski duh i vrijednosti tvrtke podržavaju pojedince u želji za napretkom i preuzimanjem aktivne uloge.

Tajnik Udruge – Damir Delišimunović

damir_delisimunovicDamir Delišimunović diplomirao je na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te se zapošljava u odvjetničkom uredu Tušak Miletić. Pravosudni ispit položio je 1998. godine. Od 1999. – 2000. godine radio je kao odvjetnički vježbenik u odvjetničkom društvu Bogdanović, Dolički & Partneri, u Zagrebu, a od 2000. godine do 2006. godine kao odvjetnik u istom odvjetničkom društvu.

Od mjeseca listopada 2006. godine odvjetničku praksu nastavlja u vlastitom odvjetničkom uredu. Bavi se građanskim pravom, trgovačkim pravom i posebno radnim pravom.
Član je udruge Centar HR od samog osnutka i stalni predavač na seminarima i savjetovanjima koje organizira udruga.

Partneri

Login

Zaboravili ste lozinku